خشک بار

index

ميوه هايى از جنس پاييز خشک و دلچسب!
خشکبار يا خشكه بار يا ميوه خشک به ميوه هاى خشک شده و برخى مغز دانه ها گفته مى شود. مغز دانه هايى مانند پسته، بادام، فندق، گردو خشک و ميوه هاى خشک مانند كشمش، كشمش سبز، كشمش سبز تيزابى، برگه آلو بخارا، قيسى خشک، برگه هلو، برگه زردآلو، برگه آلو، خرما، انجير خشك، خشكبار جزو آجيل حساب نمى شود. در قديم به خشکبار، ميوه خشک مى گفته اند.

 خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند

همه طرفداران میوه های خوشمزه!
همه مواد غذايى، علاوه بر اين كه به واسطه انسان مورد استفاده قرار مى گيرند، توسط ديگر جانداران نيز مورد استفاده تغذيه اى قرار مى گيرند. ويروس ها، قارچ هاى تك سلولى، از نخستين موجوداتى هستند كه غذاها و از جمله ميوه ها را در مورد حمله قرار مى دهند. به اين ترتيب، تنها پس از چند روز و گاهى حتى پس از چند ساعت از برداشت ميوه، كار تخريب ميوه ها آغاز مى شود؛ به گونه اى كه ابتدا با لك هاى ظريف و سپس حالت كپك زدگى و له شدگى، ميوه غير قابل مصرف مى شود.

هدف خشک كردن ميوه چيست؟
هدف عمده خشک كردن ماده غذايى، افزايش ماندگارى محصول نهايى است. كاهش رطوبت محصول، در فرآيند خشک كردن میوه تا حدى انجام مى شود كه رشد ميكروبى واكنش هاى شيميايى را محدود كند. در اغلب آجیل و خشکبار فروشی‌ها، بسته‌های میوه‌ی خشک شده (حاوی سیب، کیوی، انبه، موز و دیگر میوه‌های خشک شده) به فروش می‌رسند. حمل و نگه‌داری این میوه‌های خشک، ساده‌تر و احتمال خرابی‌شان نیز کمتر است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *