لیموامانی

limoamani

توصیه‌ها

۱- لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه‌ی آن نیز احساس می‌شود؛ بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم‌های آن را درآورید.

۲- لیمو عمانی درسته در خورش‌ها و خوراک‌ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود؛ بنابراین خوردن آن توصیه نمی‌شود.

۳- بهترین نوع لیمو عمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز و صادراتی آن در اردن پرورش می‌یابد.

۴- لیمو عمانی به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف سربسته و به دور از نور نگهداری شود.

۵- بهتر است هنگام تهیه‌ی انواع خورش‌ها و خوراک‌ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.

۶- در برخی مناطق گرمسیر به دلیل این که نگهداری لیموترش مشکل و حمل و نقل آن مقرون به صرفه نیست، آن را با تغییرات ویژه‌ای تبدیل به لیمو عمانی می‌کنند تا قابلیت نگهداری اش برای چندین سال افزایش یابد.

۷- معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه‌ای و داخل آن سیاه رنگ است.

روش آماده سازی:

لیموی شسته شده را کاملا خشک کرده درون سینی قرار داده و در مقابل نور خورشید می‌گذارند. ۲ الی ۳ ساعت اول مرتب زیر و رو می‌کنند تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت ۳ الی ۴ روز زیر تابش نور خورشید قرار می‌دهند تا کاملا خشک شود.

توجه:

از خرید لیمو عمانی به صورت فله‌ای و روباز اجتناب کنید. لیمو عمانی‌هایی را که به صورت سنتی خشک می‌کنند، غیر بهداشتی و محل تجمع میکروب‌ها هستند؛ بنابراین هنگام خرید، محصولاتی را که دارای بسته بندی اصولی، مجوز بهداشت و تاریخ مصرف هستند، انتخاب کنید و بهتر است قبل از مصرف، آن را خوب بشویید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *